Brze pozajmice za nezaposlene

 

brze pozajmice za nezaposlene
 brze pozajmice za nezaposlene
(@brze pozajmice za nezaposlene)
Gost
Član: prije 3 godine
Objave: 1
Topic starter  

Nudimo brze pozajmice za nezaposlene

Kapitalističko društvo je mnoge ljude obogatilo, ali je istovremeno pretvorilo ljude u brojeve, u radnu snagu, u kvote, u robote. Također, pretvorilo je poslodavce i šefove u lešinare koji poznaju samo svoju gu*icu i svoj džep, ne zanima ih u kakve probleme bacaju ljude koji zbog njih ostanu bez posla. Ljudi se počinju brinuti kako će prehraniti sebe i obitelj sljedeći mjesec, počinju se brinuti kako djetetu platiti knjige, kako roditeljima platiti doktora, kako popraviti hladnjak koji ne radi već tjedan dana.

Sve je to bilo teško i onda kad su imali posao, ali sada znaju da prvoga neće doći nikakva isplata, baš za takve ljude smo organizirali opciju Brze pozajmice za nezaposlene.

Mnogi se pitaju zašto bi itko to učinio ili će dati zloban komentar o tome kako je to recept za propast, ali mi zaista nismo takvi. Mi vjerujemo u ljude i znamo da svačija sreća ima drugu stranu priče i da će svima jednom doći svjetlo na kraju tunela. Dio tog svjetla želimo postati i mi pomažući nezaposlenima da se uzdignu iz mrtvih i postanu ravnopravan partner. Zato nudimo brze pozajmice za nezaposlene. Javite se što prije i postanite dio obitelji sretnih suradnika.


Citiraj

Odgovori

Author Name

Author Email

Naziv *

Preview 0 Revisions Saved
Share: