Brze pozajmice bez platne liste

 

Dajem pozajmice
 Dajem pozajmice
(@Dajem pozajmice)
Gost
Član: prije 4 mjeseca
Objave: 18
Topic starter  

Brze pozajmice bez platne liste

Nezaposleni ste? Radite na crno? Blokirani su Vam računi? Banke Vam zbog toga ne daju kredit? A Vama gori pod nogama i novac Vam je potrebniji nego ikad? Vašim mukama je došao kraj uz brze pozajmice bez platne liste!

Jedino što Vam treba za brze pozajmice bez platne liste su osobna iskaznica i IBAN, da dobro ste pročitali! Papirologija je stvar prošlosti i dokumenti poput platnih lista, potvrda, ovjera i ostalog kod na ne nose nikakvu vrijednost. Bitan nam je samo čovjek s kojim poslujemo, nikakvi dokumenti ne mogu zamijeniti povjerenje poslovnih partnera. Javite nam se i u samo 48h osigurajte novac koji može biti najbolja odluka koju ste donijeli u životu.

Brze pozajmice bez platne liste su pozajmice koje može dobiti svatko, od zaposlenih do nezaposlenih, poslovnih i privatnih osoba, od studenata do umirovljenika. Svim ljudima koji nemaju dokaz o primanju plaće ili ne žele dijeliti svoje informacije i odgovarati na pitanja banaka, ovo je NAJBOLJI, NAJBRŽI i NAJJEDNOSTAVNIJI način da se izvuku iz financijskih problema i riješe egzistenciju.


Citiraj
marko
 marko
(@marko)
Gost
Član: prije 3 mjeseca
Objave: 72
 

Dobar dan,

Trebam vec danas 7000kn
Vracam za 2mj 9000kn

OdgovoriCitiraj
Petra
 Petra
(@Petra)
Gost
Član: prije 2 mjeseca
Objave: 10
 

Pozdrav, zanina me koji su uvjeti za dobivanje pozajmice


OdgovoriCitiraj
jadranka
 jadranka
(@jadranka)
Gost
Član: prije 1 mjesec
Objave: 1
 

pozdrav,

trebam 15.000,00 kn na 6 mjeseci. Lijepo molim obračun.

hvala


OdgovoriCitiraj
Ivana  H
 Ivana H
(@Ivana H)
Gost
Član: prije 3 tjedna
Objave: 1
 

Pozdrav, 

zanima me mogu li dobiti pozajmicu od 15 000 ili 20 000 trebala bi je sta prije.. trenutno nisam zaposlena ali honorarno nešto zaradim .. sljedeći mjesec počinjem raditi sa prijavom.. blokiran mi je računu oko 6 000 kn ali sam mislila zatvorit i Diners i jos neke dugove.. tako da mi je lakše sve kontrolirati.. blokada je nastala tako sta sam kasnila sa kreditom u Zagrebačkoj banci.. pomoć bi mi zaista puno značila.. imam 26 godina.. sve po dogovoru ostalo.. 

Hvala 


OdgovoriCitiraj
Tina
 Tina
(@Tina)
Gost
Član: prije 3 tjedna
Objave: 1
 

Pozdrav,trebala bi oko 15 do 20 tisuca molim za obracun sta i kako bi islo. Lp


OdgovoriCitiraj

Odgovori

Author Name

Author Email

Naziv *

Preview 0 Revisions Saved
Share: